Bereikbaar: ma tot vrij 07.30 t/m 16.00 uur

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Bagas is specialist in het saneren van gas- en waterleidingen in de infrasector en de bijbehorende werkzaamheden. Verder worden er slimme meters geplaatst en minigravers met machinist verhuurd. Bagas is vooral werkzaam in Noord-Nederland voor bedrijven als Visser en Smit Hanab en A. Hak.

Gas- en wateraansluitingen vervangen

Op elk adres in Nederland waar u gas en/of stroom afneemt, heeft u te maken met een gas- en elektriciteitsaansluiting. Uw aansluiting is de verbinding tussen uw eigen installatie en het net. Hieronder valt onder andere uw gas- en elektriciteitsmeter. Voor aansluiting en meter betaalt u elke maand een vergoeding, al naar gelang de grootte van de aansluiting en het metertype.

Slimme meter installeren

De slimme meter is een digitale meter waarvan de standen op afstand worden uitgelezen door de energieleverancier en de netbeheerder. Je hoeft dus geen meterstanden meer door te geven aan je energieleverancier. En er hoeft geen meteropnemer meer langs te komen.

De slimme meter meet je stroomverbruik, maar geeft ook de standen van de gasmeter door. Oude gasmeters kunnen niet met de slimme meter communiceren; de netbeheerder vervangt die gelijktijdig met de elektriciteitsmeter.

Wat wij doen

Wij saneren van gas- en waterleidingen in de infrasector, verwijderen oude materialen en vervangen deze. Wij installeren de slimme meter en testen deze bij oplevering. Wij zorgen ervoor dat alles hersteld wordt na onze werkzaamheden. Mocht dit niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op.

Contact

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur

Stuur een mail:
info@bagas.nl

Telefoon
06-11140690

Adres

Brouwerslaan 8
8443 EA Heerenveen