Bereikbaar: ma tot vrij 07.30 t/m 16.00 uur

Hoe werkt het

Bart legt het uit

Bart de vriesU krijgt een brief met een vooraankondiging dat we bij u in de straat aan de slag gaan met werkzaamheden aan het energienet. We komen bij u langs om een afspraak in te plannen voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Tussen de brief en het moment dat we een afspraak komen maken kan wel een aantal weken, soms maanden zitten. Mocht u niet thuis zijn als we langskomen om een afspraak te maken, dan krijgt u een brief met een telefoonnummer dat u kunt bellen om zelf de afspraak te maken.

De datum waarop we langskomen voor de werkzaamheden wordt dus met u samen overlegd. Het is voor ons wel belangrijk dat de werkzaamheden op of rond dezelfde dag plaatsvinden als bij de buren. Dit voorkomt dat wij de werkzaamheden her en der door de straat of wijk hebben.

De werkzaamheden duren gemiddeld 3 uren. De tijdsduur is er ook van afhankelijk of u in gelijke woningen woont of dat het allemaal verschillende huizen in de straat zijn.

We moeten de leidingen vervangen, daarom moet er gegraven worden bij de invoering bij de woning en bij de aansluiting op de hoofdleiding. Eventuele bestrating of planten wordt/worden eruit gehaald en teruggeplaatst.

Mocht er iets niet naar tevredenheid zijn dan kunt u ons altijd bellen of mailen dan komen wij dat herstellen.

Mocht u nog geen slimme meter hebben, dan plaatsen wij die doorgaans ook. Hiervoor moet de stroom even van de gehele woning af zodat de meter vervangen kan worden. Meestal is 10 minuten toereikend om de werkzaamheden uit te voeren.

Onze projecten

Contact

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur

Stuur een mail:
info@bagas.nl

Telefoon
06-11140690

Adres

Brouwerslaan 8
8443 EA Heerenveen